Cautare

1373 de rezultate pentru "ana constantinescu" (4.08 secunde)
Cristian David l-a atacat in termeni foarte duri pe actualul primar democrat-liberal, Dumitru Moinescu, dar si pe social-democratul Nicusor Constantinescu.
La fel de bine dispus a parut si prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, dar pana la un moment dat, cand, iritat de blitul aparatului de fotografiat, a tinut sa dea - la modul figurat - cu tifla peste "neobrazarea" fotoreporterului:
Lansarea candidatilor PD-L pentru sectorul 1 nu a iesit din tipicul petrecerilor campenesti, cu mici, bere, o formatie care sa asigure antrenul, dar si declaratii de acceptare a etichetelor puse de presa - Regina Asfaltului pentru Cornelia Cazacu sau Ciocu' Mic pentru Anca Constantinescu, relateaza Newusin.
Numirea oficiala pe post a Cameliei Ciobotaru a fost facuta de prefectul Constantei, Liviu Brailoiu, alaturi de presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu. ... La randul sau, Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, a tinut sa precizeze ca DSP se va subordona administratiei locale, care va imbunatati infrastructura sanatatii.
Presedintele CJC Nicusor Constantinescu a declarat la inceputul sedintei ca nu intelege gestul avocatului Popescu care a ales sa demisioneze si din Consiliul Judetean dupa ce s-a judecat cateva luni cu aceasta institutie pentru postul sau si dupa ce a depus juramantul in ultima sedinta.
sa i se incheie contractul de management al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta prefectul judetului Liviu Brailoiu si presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu s-au grabit ieri sa-i ureze bun venit lui Petrica Miu (foto) pe postul de inspector general scolar.
Fostul presedintele Emil Constantinescu a protestat luni impotriva actiunilor "represive si nelegitime" pe care Guvernul Republicii Moldova le organizeaza pentru reprimarea manifestatiilor fortelor de opozitie care contesta corectitudinea scrutinului din 5 aprilie.
S-au remarcat prin prezenta lor atat politicieni si intelectuali de stanga, cu traditie in activitatea social-democrata, precum si politicieni de dreapta, chiar si membri ai fostei guvernari CDR, intre care fostul ministru al Industriilor, Mircea Ciumara, presedintele de onoare al PNL, Radu Campeanu si nu in ultimul rand fostul presedinte Emil Constantinescu.
La finalul sedintei, presedintele CJC, Nicusor Constantinescu, a precizat ca banii alocati ministerelor pentru proiectele de dezvoltare sunt mult prea multi, comparativ cu ceea ce realizeaza de fapt. Constantinescu a sustinut ca, pentru a nu pierde banii europeni, o parte din acestia sa fie transmisi catre Regiunile de Dezvoltare.
In decembrie 1996, Mirciulica era foarte speriat sa nu fie rechemat in tara de proaspatul presedinte Emil Constantinescu, pe atunci hotarat sa curete Romania de lichele, de securisti si de comunistii lui Iliescu.
Fostul presedinte al URSS Mihail Gorbaciov, care vine pe 14 aprilie la Bucuresti, va avea o intalnire privata cu 22 de persoane, printre care fostii presedinti ai Romaniei Ion Iliescu si Emil Constantinescu, ministri, ambasadori si reprezentanti ai marilor companii.
Sub performanta actualului presedinte al Romaniei cititorii cotidianul.ro l-au plasat, la o distanta impresionanta de mai bine de jumatate dintre voturi, pe Emil Constantinescu (791 de optiuni). ... Emil Constantinescu: ... In schimb il taxeaza pe Emil Constantinescu, strain de greselile tuturor celorlalti trei.
Despre construirea unui mit politic a vorbit, in premiera absoluta, fostul presedinte Emil Constantinescu, intr-un interviu televizat dat acum 5 ani lui Ion Cristoiu, la Antena 3. ... Probabil cel mai mult s-a muncit la mitul lui Stolojan, relata Constantinescu, el fiind pregatit pentru cele mai inalte demnitati in stat.
Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu i-a trimis, miercuri, o scrisoare deschisa presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, in care a criticat dur Curtea Constitutionala, presiunile occidentale recente asupra Romaniei si revenirea lui Traian Basescu la Cotroceni, considerand-o ilegitima.
• Emil Constantinescu (intre decembrie 1996- decembrie 2000). ... In perioada cand au indeplinit mandatul de presedinte, acestia au retrimis Parlamentului spre reexaminare un numar total de 127 de legi (Ion Iliescu - 39, Emil Constantinescu - 8, Traian Basescu - 78).
La eveniment participa fostii presedinti ai tarii Ion Iliescu si Emil Constantinescu, premierul Victor Ponta, Avocatul Poporului - Victor Ciorbea, Patriarhul Daniel, principele Radu, principele Nicolae si principesa Margareta, presedintele Academiei Romanie, Valentin Vlad, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precum si fostii presedinti ai Senatului, alaturi de fosti si actuali senatori.
Asigurarea gospodariilor de la tara tine de bani si de mentalitate Presedintele Uniunii Nationale a Asiguratorilor si Reasiguratorilor din Romania (UNSAR), Cris-tian Constantinescu, a explicat ca introducerea sistemului obligatoriu de asigurare a locuintei este “un element de protectie sociala“.
Intrebat daca Petrom va cumpara si restul actiunilor, directorul executiv al Petrom, Gheorghe Constantinescu, ne-a spus: ... Directorul executiv al Petrom, Gheorghe Constantinescu, ne-a spus ca Petrom produce acest gaz pentru butelii care este apoi imbuteliat partial de producator.
Presedintele FSS Metarom Galati, Ghiocel Constantinescu, crede ca infiintarea Sindicatului Siderurgistul, decisa in aceasta vara in cadrul conferintei sindicatului de la ULP prin schimbarea denumirii si modificarea statutului, va primi in sfarsit unda verde la data de 19 noiembrie din partea justitiei galatene.
De asemenea, aterizarea primului avion Ryanair la Constanta marcheaza un moment foarte important pentru judetul Constanta atat din punct de vedere economic, cat si social, cu implicatii multiple in viata judetului, a subliniat si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta care a fost prezent si el la evenimentul de ieri.
google-analytics.com